Kiitos

Tervehdys ja kiitos, että osallistuit Savonlinnan retkeilyajoon!


Tämänvuotinen ajo oli järjestyksessään viides. Ajoneuvoja oli mukana ennätysmäärä, noin 260.
Neljästi aiemmin ajon nimi on ollut Puruveden ympäriajo. Tälle vuodelle muutimme nimen Savonlinnan retkeilyajoksi, ja sillä nimellä tulemme jatkossakin ajon toteuttamaan. Nimenmuutos antaa meille mahdollisuuden muuttaa reittiä Savonlinnan kauniissa ympäristökunnissa moneen suuntaan. Puruveden kirkkaitten vesien maisemia sivutaan varmaan jatkossakin.
Toivomme, että viihdyit vieraanamme. Tälläkin kertaa sää oli meille suosiollinen, muutamaa sadepisaraa lukuun ottamatta reitin varrella.
Reitin pituus oli noin 90 kilometriä. Se on mielestämme maksimi, ja reitti voisi olla hieman lyhyempikin. Ensi kesän reittiä olemme jo miettineet. Pieniä muutoksia tulemme tekemään, niistä kerrotaan ensi kevään aikana.Savonlinna retkeilyajo on iso ja tärkeä osa Savonlinnan kesänavausta. Sen ympärille rakentuu kauppiaitten, torin ja sataman kesänavaus. Uskomme, että Savonlinnan kesänavaustapahtuma kokonaisuudessaan tulee entisestään vain kasvamaan. Iso kiitos kuuluu Savonlinnan kaupungille, harvassa kaupungissa pääkatu suljetaan jollekin tapahtumalle.
Meille olisi erittäin tärkeää saada palautetta, missä olemme onnistuneet ja missä olisi kehitettävää. Voit lähettää vapaamuotoisen palauteen seuraaviin sähköposteihin kalevi.putkonen@gmail.com, hannuputkonen@spyder.fi tai rka.honkanen@kolumbus.fi.
Luemme erittäin tarkasti kaikki palautteet ja kehitysideat, siten meillä on hyvä mahdollisuus kehittää tapahtumaamme. Teemme parhaamme, että viihtyisitte vieraanamme!
Sivuillemme www.savonlinnanretkeilyajot.fi on jo avattu yli kolmesataa kuvaa tämän kesän ajosta ja lisää kuvia on vielä tulossa.
Ilmoittautuminen ensi kesän ajoon alkaa vuodenvaihteessa. Siitä tulee sähköpostia, mutta jo nyt kannatta laittaa kalenteriin päivämäärä 6.6.2020.
Mukavaa kesää rakkaan harrastuksemme parissa!
Terveisin
Savonlinnan retkeilyajot
Kalevi PutkonenHannu PutkonenSeppo Honkanen